De B&B bevindt zich in het souterrain van onze woning en is alleen toegankelijk via een trap. Het souterrain heeft een eigen ingang. In eerste instantie is één kamer (De Flinke Uil) en de gemeenschappelijke ruimte klaar voor gebruik. Deze ruimtes zijn zorgvuldig ingericht met het oog op comfort, maar ook op duurzaamheid.

Kamer De Flinke Uil is ingericht met comfortabele, stevige bedden, een zithoek, en opbergruimte voor uw bagage. Er is geen televisie aanwezig, maar wel gratis WiFi beschikbaar. De kamer heeft een eigen badkamer, voorzien van toilet, bad en douche.

De gemeenschappelijke ruimte is een licht vertrek met een grote glazen schuifpui. In deze ruimte kan koffie (van versgemalen bonen!) en thee worden gezet. Ook heeft u de comfortabele bank en een kast met folders, spelletjes en boeken tot uw beschikking. Er is een koelkast aanwezig. De tuin is nog volop in ontwikkeling, waarbij we streven naar veel biodiversiteit en het zelf verbouwen van groente en fruit.

Het ontbijt, bestaand uit ‘bewuste’ producten (plaatselijk, biologisch en/of zelfgemaakt waar mogelijk), wordt met grote zorg samengesteld.

Roken is in de B&B en op het terrein niet toegestaan. Houd hier alstublieft rekening mee.

Prijzen

De kamerprijs is €85 per nacht voor 2 personen, inclusief ontbijt en toeristenbelasting.

Indien gewenst kan ook uw eigen paard op het terrein verblijven; dit kost €17,50 per nacht. Zie voor meer informatie: tschier.nl/overnachten-met-paard


Kamer De Flinke Uil

Gemeenschappelijke ruimte